Ive & Olive stelt het zeer op prijs dat je vertrouwen stelt in ons. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je de website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Ive & Olive. Je dient je ervan bewust te zijn dat Ive & Olive niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Ive & Olive respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten wordt er gevraagd om je persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

In de belastingwetgeving is vastgelegd dat wij verplicht zijn om van elke geplaatste order een kopie factuur op te slaan in een beveiligde omgeving voor een periode van 7 (zeven) jaar.
Daarna zullen de gegevens uit onze bestanden worden gewist.


Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat die berichten bewaard worden. Soms wordt er gevraagd naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. Je persoonsgegevens worden opgenomen in het beveiligde klantenbestand van Ive & Olive en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantrelatie.

Cookies
Ive & Olive verzameld gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop beter kunnen afstemmen. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de website beter werkt. Door het gebruik van de website ga je hiermee akkoord.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Mijnwebwinkel. Deze informatie wordt gebruikt om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Ive & Olive gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op de website wanneer je dat wenst. Naast functionele cookies wordt er ook gebruikt gemaakt van google analytics (Analytische cookies).

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij er van tevoren om jouw toestemming is gevraagd.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Melden klachten
Bij klachten over het gebruik van uw persoonsgegevens  kunt u contact opnemen met Ive & Olive. Ook kunt u eventueel een klacht indienen bij  de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt daarvoor op onderstaande site kijken: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Sociale media
Ive & Olive is ook actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Als je besluit ons te volgen via deze vormen van sociale media (liken), heb je de mogelijkheid onze actuele product aanbiedingen te zien en te reageren op z.g. winacties.

Aan de winnaar van een z.g. winactie vragen wij in een bericht om de adresgegevens aan Ive & Olive te verstrekken via e-mail. Dit doen wij uitsluitend met het doel het gewonnen product aan de betreffende winnaar te kunnen toezenden.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan Ive & Olive is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit ons bestand wilt laten halen, kun je contact met Ive & Olive op nemen. Stuur dan een mail naar info@iveandolive.nl

© 2018 - 2022 Ive & Olive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel