Hey, wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!

Ik ben Mascha de Rijke, het gezicht achter Ive & Olive. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al creatief bezig en bruis ik altijd van de ideeën.
Na 10 jaar in de dynamische modewereld te hebben gewerkt heb ik er voor gekozen het roer om te gooien.
Na een tijdje full-time mommy te zijn geweest ben ik begonnen met de voorbereidingen en het opstarten voor mijn eigen merk en webshop. Over de naam heb ik niet zo heel lang nagedacht, want het is vernoemd naar mijn 2 mooie dochters. 

Ik had al langere tijd de wens om mijn eigen merk te beginnen om zo al mijn ideeën uit te kunnen werken en met de wereld te delen. Want eerlijk is eerlijk, wat is er nou mooier dan mensen blij maken met je eigen handgemaakte producten. Daarom heten ze ook niet voor niets Happy Goods :)

Het overgrote deel van de collectie maak ik zelf. Met een grote dosis liefde en aandacht voor detail. Deze creaties zijn uniek en voorzien van een persoonlijke touch. Naast het bedenken, ontwerpen, maken én fotograferen van de producten, heb ik ook de huisstijl en de website zelf ontworpen en ontwikkeld. 
 

In de webshop vind je interieur accessoires, baby artikelen en gepersonaliseerde producten. Trendy items op het gebied van kids, living en fashion. Binnenkort komen er nog veel meer nieuwe productengroepen bijBen je op zoek naar een origineel cadeautje dan ben je bij Ive & Olive  aan het juiste webadres! Je bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt, ook als het voor jezelf is!

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Volg ons via Instagram of Facebook  en blijf helemaal op de hoogte! Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je vragen hebt kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen via socialmedia. 

Zoek je iets speciaals of heb je bepaalde wensen? Neem dan contact op. Ik ga graag voor je aan de slag!

Liefs!

Mascha

 

 

© 2018 - 2023 Ive & Olive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel